top of page

Tarieven (incl. BTW)

Logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekeraar. Daarom wordt het vergoed als je door een arts naar mij verwezen bent. Ben je ouder dan 18, dan wordt je eigen risico aangesproken. Vraag voor dat je een afspraak  maakt bij je verzekeraar na hoe en wanneer zij de bedragen van het eigen risico verrekenen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Elke zorgverzekeraar vergoed een ander bedrag. Daarom geef ik in de tarievenlijst een gemiddelde aan.

Behandelingen vinden plaats volgens afspraak en worden bij verhindering minimaal 12 uur van te voren afgezegd. Afzegging van een behandelingsafspraak op maandag dient zondag voorafgaand aan de betreffende maandag uiterlijk om 18.00 uur te zijn geschied, anders zal de afspraak in rekening worden gebracht. Bij te laat afzeggen kan het bedrag niet worden gedeclareerd bij je verzekering en kan de rekening bij de volgende bijeenkomst in de praktijk met je pinpas betalen.

Wanneer je binnen een half jaar 2 keer zonder bericht niet komt opdagen bij je afspraak, heeft de Praktijk voor spreken en zingen het recht om de behandeling per direct stop te zetten.

Lees voordat je een afspraak maakt de algemene bepalingen van de praktijk door.

Alle lessen vinden plaats volgens afspraak en worden bij verhindering minimaal 12 uur van te voren afgezegd. Afzegging van een les op maandag dient zondag voorafgaand aan de betreffende maandag uiterlijk om 18.00 uur te zijn geschied, anders zal de afspraak in rekening worden gebracht.

bottom of page